beats by dre cheap

;) moj pokusaj,nadam se vrijedan ...

Udjete na ERREWAY-es.net vidjecete da je su postavljene stranice na kojima se mogu ostavljati pitanja na koja ce iskljucivo odgovarati ERREWAY.100 %...
jedan dio je vec odradjen
También recordar que hoy los chicos tendrán encuentro digital en la web de Los 40 Principales a las 19:00, en la web de Terra a las 17:50 y el viernes 22 en la web de El Mundo.(sa erreway.es.net-a)
Sad ovaj EL mundo,tu sam ostavila pitanje u ime svih fanova BIH...
naravno daa li mogu razmisliti da odrade jednu turneju sledece godine po cijeloj evropi,pa tako i da posjete nasu drzavu!
ljudi imam osjecaj da ovo vrijedi...
http://img375.imageshack.us/img375/559/errewaypokusajyb7.jpg
ovu adresu ako unesete vidjecete kako sam ja to uradila.
eeh ovo Los 40 Principales, mozete otici i vidjeti kako to izgleda i da su stvarno oni odgovarali na pitanja.DAA felipe je na ovoj stranici spomenuo daa im je krivo sto nemogu doci u makedoniju ili rumuniju,nemogu to da povezem ali pokusat cu..
ett pokusavajte!!
a da za koji dan dok prodje ovaj prijemni u srednje,napravit cu napokon taj forum,malo cemo da gaa ucinimo posebnim pa cu da posaljem horaciu nineteu(menadzeru) errewaya da ga ucini officijalnim,naravno uzz to ce doci i fan club,pa i web stranica pa AKO BOG DA erreway u BOSNI I HERCEGOVINI..:D
ako su spanci bili tako uporni pa su oni dosli,mozemo i mi ;)

Erreway y Rebeldeway
http://errewayrebeldeway.blogger.ba
21/06/2007 18:52