beats by dre cheap

Novosti,ERREWAY STIGAO U SPANIJU!!!Luisana u Argentinskoj verziji serije "lost"

Sinoc je trio ERREWAY STIGAO U SPANIJU!!!tjs.na ajrodrom u Madrid!Stigli su u 19 h.Ucestovanje na festivalu "Sunny happy day" u Valenciji,nece imati neke sadrzaje kao sto ce imati turneja u septembru,sadrzaje kao sto su npr.slikanje sa fanovima,docek na ajrodromu kojeg nije bilo jer je vrijeme njihovog dolaska bilo tajno,nije javnost bila informirana!A na turneji ce biti uprlicen docek,slikanje sa fanovima,izjave za novinare!Erreway ce na ovom festivalu prema najnovijim informacijama pjevati cetiri pjesme.
Etoo sad su vam blizi negoo sto mozete zamisliti..LJUDI U EUROPI SU!! I TO JUGU EUROPE :ddd :D daa hvala Horacio Niente stoo je ovu ekskluzivnu informaciju dao fan clubu rebelde spain,i camilinom officijalnom spanskom forumu!
Luisana Lopilato ce u oktobru 2007 godine,poceti snimanje serije "PERDIDOS" ili "IZGUBLJENI"..vec vam je vjerovatno poznata Americka verzija ove serije koja je pokupila veliku gledanost i kod nas a zove se "LOST"...Uz Luisanu ce glumiti i Facundo Arana kojeg gledamo u seriji "SOS MI VIDA" koja se prikazuje u BiH,a serija je napravljena u kompaniji "yair dior" ista kompanija koja je sa CM GROUP radila "Rebeldeway"
Jos nesto Fernanda Neil(Fernanda u RW-u)je u Argentinskom "Velikom BRATU" tjs. provodi dane u zatvorenoj kuci zajedno sa jos nekim poznatim licnostima iz ARG.
Idemo malo do FELIPE COLOMBA.:D
hmm:d dusha slatka..Felipe je dao intervjuv za magazin pronto..:d
eww sta je po meni ostalo upecatljivo sta je izjavio !
"SA LUISANOM SAM BIO 2 GOD U OZBILJNOJ VEZI,DOK SA CAMILOM IMAM BRATSKI ODNOS,POVJERAVAMO JEDNO DRUGOM SVE"
feli izmedju ostalog kaze daa je erreway kao trio jedna velika novost,ali daa uvjek kada su na bini njih troje zamisli i Luisanu sa njima i tako skoro sve bude potpuno....
I benjin poster je izasaoo u Bravu(spanskom),dokk je Luisana dala intervjuv i uradila novu sesiju slika,a u tom intervjuvu ugl.pisee o njenom radu u pozoristu i projektu "EL CAPO"
huhh puno novosti :D
ettt vam jos slikee :D
do narednogg putaa pozdravii od meneee
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/9279/miodemilc6pj6.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img507.imageshack.us/img507/750/perdidoskq4nf2.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img265.imageshack.us/img265/1381/explorar0d05jcdd7ft7.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img405.imageshack.us/img405/9610/b638edf8ad3f029ao3cp0.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img266.imageshack.us/img266/3207/benjaaaays1.jpg[/IMG][/URL]

Erreway y Rebeldeway
http://errewayrebeldeway.blogger.ba
19/06/2007 14:47