beats by dre cheap

Mia y Manuel --> Luisana y Felipe ...ljubav koja je ozivila

Nije vazno sta me je navelo na ovaj post...ali iskreno bas mi se pise!
Kada sam napisala prvi post o njima,malo je bilo fanova ove serije i grupe,tako je bilo i malo onih koji su posjecivali moj blogg :)
Napisat cu ovo na jedan specifican nacin :) nadam se da ce vam se svidjeti ;)
Desio se i taj dan kada se traka snimanja serije Rebelde Way nastimala spremna za prikazivanje!tada je zavrsilo snimanje ove revolucionarne i fantasticne serije.Zanimljivo je to da je serija na neki nacin ozivljela!Serija je na bazi price o mladoj grupi sa cetiri clana,koja je ozivila i mimo serije i dva para Mia y Manuel,Pablo y Marizza!Zanimljivo je to,da ono sto smo gledali na ekranima i sto gledamo od strane Mie i Manuela,jeste gluma,ali ziva gluma!
Mia y Manuel koje tumace Luisana Lopilato y Felipe Colombo su ljubav iz serije prenijeli u stvarni zivot,zivljeli voljeci se punih pet godina!Njihova veza je nastala i prije ovog snimanja serije,ali nije bila ozbiljna,kao sto je postala nakon sto su dobili dvije uloge koje su sada vec licile na njihov pravi zivot!
Svi oni poljupci i zagrljaji Mie i Manuela :) su ustvari na neki nacin bili pravi :)
Za Luisanu je Feli bio prava prva ljubav,a i za Felija Luisana je bila djevojka koju je pravo volio i koja je bila njegova prva prava ljubav :)
Zasto se svaka prelijepa bajka zavrsi..??Zasto se njihova zavrsila!
U Rebelde Way-u nije,jer Mia y Manu su u ljubavi zivljeli dok ih smrt nije rastavila,ni brojne prevare,ljubomore,raskidi...nisu ih unistili!Cris Morena stvorila je idealan par...
Ali nakon 5 god. veze Feli y Lu su zavrsili,svoju vezu!Kako kazu sa njihovim raskidom ima veze Cecilia Bonelli,Felijeva bivsa djevojka.
Ipak,za ovakve ljubavi uvjek ima nade.Pa pogledajte hemiju koja vlada na njihovim koncertima,pogledajte slike koje govore..ovo dvoje se vole!I da volili su se...priznali su to..a kad nekoga volis,i kada se skrivas od ociju javnosti znaci da stvarno volis!Neznamo mi da li je Lu voljela pravo Mariana,ili je to bila idealna veza za javnost...jer takvih stvari ima kod poznatih,za vecu pozornost novinara ulaze u veze...Da li Lu voli Juan Monaca :S...ne zna se!
a daa pomirili su se izgleda...
Ja vjerujem da ce ovo dvoje jednog dana pronaci svoj put,i da ce se sresti na njemu...da ce shvatiti da prva ljubav najvise se voli i ne zaboravlja lako ...
a do tada ostaje vam da uzivate u slikama,koje su samo od nekih dokaza ove ljubavi...
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img209.imageshack.us/img209/7920/mix1luyfejm5.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img118.imageshack.us/img118/9963/mix3feyluow3.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img118.imageshack.us/img118/5536/mix4feylusg4.jpg[/IMG][/URL]

Erreway y Rebeldeway
http://errewayrebeldeway.blogger.ba
28/04/2007 22:53