beats by dre cheap

Tekst koji me dirnuo...

Ovo je prevod teskta sa [url=http://www.erreway-es.net]ERREWAY-ES.NET-a(click)[/url]
koji je napisao jedan od najvecih i najvaznijih modretora neke stranice posvecene erreway-u,znaci on je tvorac officijalne stranice erreway-a!JOSITO MANUEL je napisao ovaj tekst..teskt je odlican..
potrudila sam se i prevela ga,procitajte jer ga vrijedi procitati ;)
i da...ako neko kopira zeli kopirati tekst,molim tu osobu da napomene sa kojeg je blogga kopirano ;) hvala na razumjevanju!
RASCISCAVANJE TEME LUISANE LOPILATO I NJENOG NAPUSTANJA ERREWAY-A

Prije nego sto pocnem necu da smetam nikome sa ovim,ovo je samo razjasnjavanje teme koja se dugo vrti a tema je o Luisani I Erreway-u.

Gledajuci nekoliko godina unazad,kada se Erreway rodio 2002 godine, bio je sastavljen od cetiri clana Benjamin,Camila,Felipe I Luisana.Njihov uspjeh po Latinskoj Americi I pola svijeta rastao je sve do 2004 godine u kojoj su snimili film “Erreway 4 caminos” I cd “Memoria”,kada je grupa pauzirala takvu karijeru  kao Erreway I svako od njih  odlucio da gradi svoju karijeru umjetnika na drugaciji nacin.

Vec neko vrijeme,skoro dvije godine (kraj 2004-pocetak 2005)fenomen Rebelde Way poceo je imati svoje prikazivanje u Spaniji,njihovi cd-ovi su  na skoro svim prodajnim mjestima,prikazivala se serija na mnogim kanalima I ljudi su poceli upoznavati sa svim onim sto se desavalo u Argentini.Polako se islo ka vrhuncu kada je firma Cris Morene I Yair Dorija mislili da ujedine grupu I promoviraju kroz spaniju,pa su se gledale mogucnosti da se proba kako ce ici stvari,u nasu zemlju dosli su Camila I Felipe  proslo ljeto.Stvari su funkcionisale I oni su puno radili da ujedine kompletnu grupu,ali nije bilo moguce,stvari na poslu I promjene u karijeri kod Luisane  ucinile su moguce razilazenje grupe.

Ovim putem Erreway je postao sastav od tri osobe,dva momka I jedna djevojka;Felipe Colombo,Benjamin Rojas I Camila Bordonaba.Iako se rodio kao cetvorka,Erreway je sada postao trojka.

Sa ovim,jedino sta namjeravamo je rasciscavanje malo po malo I smireno temu o Luisani.Luisana vise nije dio grupe I to ne znaci da grupa ne funkcionira I ne postoji,tri su osobe koje I dalje rade I zbog njih nam nece faliti  ono sto se govori da nema Erreway-a jer fail jedno,njih troje nastavljaju sa radom I mi mozemo uzivati u jednom novom Erreway-a,I trebamo zahvaliti I za to jer poslije 6 godina I prezivljene rastave,imamo sta imamo!

Ocekujemo da  pocevsi od sad necemo vidjati poruke tipa “ne dolazi bend od cetvero,sad su troje I nisu vise Erreway”,jer grupa koja dolazi je od produkcije 2002/2004 a ne produkcije 2006/2007.

Sada su nam poklonili jednu grupu od tri osobe,grupu kaja nastavlja da postoji jos od 2002 I grupu koja nam zeli pokloniti jednu revoluciju u nasoj zemlji,nemojmo prokockati ovu sansu.


Erreway y Rebeldeway
http://errewayrebeldeway.blogger.ba
27/04/2007 21:11